Ez a weboldal cookie-kat használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Ez a weboldal cookie-kat használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Több infó
Megértettem

Munkaerő-kölcsönzés

Munkaerő kölcsönzés

 

Miért jó Önnek, hogy munkaerő-kölcsönző céget alkalmaz?

Az Uni-Worker Kft. csapata MEGOLDÁS az Ön problémáira!

E konstrukció mind a munkavállalónak, mind pedig a kölcsönvevőnek előnyös!

Munkavállaló

A munkavállaló, amennyiben munkaerő-kölcsönzéssel foglalkozó vállalkozásnál regisztrál, egy olyan „szolgáltatást” vesz igénybe, amelyet sehol máshol nem kaphat meg: szakemberek fognak azon dolgozni, hogy állást találjanak neki.

A munkaerő-kölcsönző cég üzleti kapcsolatai révén számos szektorban számottevő munkaadóval tart kapcsolatot, és naprakész információi vannak arról, hogy hol milyen munkaerőt keresnek.

Gyakorlatilag leveszik a munkavállaló válláról a munkakereséssel kapcsolatos terhet, és saját gazdasági érdekeik mentén igyekszenek minél magasabb bérért és minél hosszabb időre elhelyezni a munkavállalót.

Kölcsönvevő

A munkaerő-kölcsönző cégek abban érdekeltek, hogy partnereik maximálisan gondtalanok legyenek, és a kölcsönzött munkavállalókat minél tovább alkalmazzák. Ezért gondos odafigyeléssel végzik a munkavállalók kiválasztását, és gondoskodnak arról, hogy ügyfeleikhez az optimális módon kiválasztott, az adott feladat elvégzésére legmegfelelőbb munkavállalót kutassák fel, és őt állítsák munkába.

Kiknek ajánljuk szolgáltatásainkat?

  • Olyan kis és nagy vállalatoknak hasznos és eredményes a szolgáltatásunk, akik szeretik a komplex megoldásokat, és szeretnek a változó piaci igényekhez gyorsan alkalmazkodni.
  • Hasznos továbbá azoknak, akiknek nincs idejük, energiájuk vagy módjuk maguk kínlódni a legmegfelelőbb munkaerő kiválasztásával, és szeretnének időt nyerni.
  • Azoknak akik, nem szeretnek nyugtalankodni! Viszlát, idegeskedés és stressz! Ha volt már hozzá szerencséje, tudja, mennyi stresszel, és elpazarolt idővel jár keresni, egyeztetni, meghallgatni, kiválasztani. Ezt mind megspórolhatja Velünk! Egy dolgozó munkába állása nem feltételezi, hogy hosszú távú, jó munkaerő került a vállalathoz. Egy munkaerő-kölcsönző cég segítségével a munkavállaló kiismerhető azon idő alatt, melyet még a kölcsönbe adó cégnél tölt, így saját létszámba csak olyan dolgozó kerülhet, akinek már tisztában vannak képességeivel, munkához való hozzáállásával.
  • Amennyiben vállalata szeretne azzal foglalkozni, ami igazán a szakterülete, bízza a munkaerő kiválasztást profikra, így adminisztrációs teendői lényegesen leegyszerűsödnek.
  • Ha ingadozó létszám igényt tapasztal, vagy létszám stop miatt nem tud több embert alkalmazni és munkaerő toborzáshoz profi partnert keres, az Uni-Worker Kft. csapata ideális választás!

 

Amennyiben felkeltettük figyelmét és részletes személyre szabott ajánlatot szeretne, kérjük, töltse ki az űrlapot vagy keresse fel személyesen kollégáinkat.

 

captcha


Ügyfélszolgálat

Kérdése van?
Hívjon minket és segítünk!

+36 96 283 – 281

Elérhetőségeink

  • UNI-WORKER KFT.
  • Cím: 9021 Győr, Bajcsy-Zsilinszky út 33. (5-ös kapucsengő)
  • Tel: +36 96 283 – 281
  • Email: [email protected]