Ez a weboldal cookie-kat használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Ez a weboldal cookie-kat használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Több infó
Megértettem

Folyamatoptimalizálás

Logisztikai folyamatoptimalizálás


Úgy érzi, hogy a bevezetett folyamatok nem hozzák az elvárt eredményeket?

Munkafolyamataik túl bonyolultak?

Bizonyos lépések rendszerint elakadnak?

Kollégái számára nem világos mely feladatokat kell elvégezniük, mik a felelősségi körük?

A logisztikával kapcsolatos folyamatok megtervezése, kialakítása és optimalizálása kulcsszerepet kell, hogy kapjon egy jól működő szervezet életében.

Tapasztalt munkatársainknak köszönhetően cégünk segítséget tud nyújtani Önöknek ezekben a fázisokban!

Személyügyi folyamatok (HR) terület folyamatoptimalizálása

Ma már a legtöbb szervezet belátja az emberi erőforrások fontosságát. Az emberi erőforrás a vállalat egyik alappilére, a pénz, a piaci lehetőségek, a gyártási technológia és a menedzsment mellett. Bármelyik pillér hiányzik, a szervezet nem működik, összedől. A HR feladata a hatékony emberi erőforrás gazdálkodás, mely egyaránt elősegíti az egyéni és a szervezeti célok megvalósuását. Szakképzett munkatársaink segítséget nyújhatnak abban, hogy a HR stratégia a lehető legjobban támogathassa a szervezeti stratégiát, de abban is, hogy a meglehetősen összetett HR adminisztráció igazán hatékony legyen.

Az állapot felméréshez és a majd későbbi javaslatok megtételéhez, elengedhetetlen, hogy a jelenlegi helyzetet felmérjük, a kitűzött célokat, elvárásokat megismerjük. Ennek érdekében Ügyfelünk aktuális folyamatait, belső előírásait „terepen” történő konzultációval, a szervezet munkatársaival együttműködve bizonyos ideig tanulmányozzuk.

A tanulmányozás során felfedezett hiányosságok, illetve problémák megoldására több alternatívát vázolunk fel a cégvezetés számára. Az egyes megoldási opciók tartalmazni fogják a feltárt problémákat, annak a szervezetre gyakorolt negatív hatásait, a probléma megoldására kigondolt koncepciót és annak bevezetésével járó előnyeit, következményeit, és a velük járó költségeket.

 

Minőségbiztosítás

Abban az esetben is tudjuk munkájukat segíteni, ha az elemzés során hiányos szervezeti dokumentációval (munkautasítások, oktatási anyagok stb.) szembesülünk. Minőségbiztosítási területen jártas szakemberink segítségével egy vállalat folyamatait tartalmazó munkautasítások megírásával a szabályozott munkavégzés felé mutatunk irányt dolgozóinak. Amennyiben tervezik minőségbiztosítási rendszer bevezetését a teljeskörű dokumentáció kialakítása az első lépések között szereplő feladat.

 

Amennyiben felkeltettük figyelmét és részletes személyre szabott ajánlatot szeretne, kérjük, töltse ki az űrlapot vagy keresse fel személyesen kollégáinkat.

 

captcha


Ügyfélszolgálat

Kérdése van?
Hívjon minket és segítünk!

+36 96 283 – 281

Elérhetőségeink

  • UNI-WORKER KFT.
  • Cím: 9021 Győr, Bajcsy-Zsilinszky út 33. (5-ös kapucsengő)
  • Tel: +36 96 283 – 281
  • Email: [email protected]